Over

Klus-Student.nl werd begin 2011 opgericht door twee West-Friese broers. Aanpakkers, ondernemers, doorzetters en optimisten met Noord-Hollandse nuchterheid. De jongens begonnen bij wijze van experiment, geinspireerd door het gemopper van leeftijdsgenoten over het gebrek aan leuke bijbanen – en zakgeld. 

Al snel deelden de klussende studenten met een man of wat een Smart vol vrolijke belettering, afgeladen met gereedschap. Gelukkig kon de kleine kluswagen al snel worden ingeruild voor een veel praktischer exemplaar.

Inmiddels is Klus-Student.nl (als onderdeel van de KS Groep) een volwaardig en professioneel klusbedrijf in Amsterdam. Hierbij wordt continu gewerkt aan een perfecte balans tussen handige studenten, gedreven professionals en betrouwbare partners. Eerlijkheid en communicatie staan daarbij hoog in het vaandel.

Klus-Student.nl is als sponsor onder meer actief in en betrokken bij de Nederlandse wielersport. Zo steunt zij onder andere het NK Jeugd.

Begin 2014 was het studentenklusbedrijf wekelijks te zien in het televisieprogramma TV Makelaar Mission Impossible, waarbij werd meegewerkt aan efficiente verkoopstyling metamorfoses.

 

Klus-Student.nl en Student voor Alles zijn onderdeel van de KS Groep.