Klussen

Montage en interieur

Van lamp ophangen tot laminaat leggen. Van grote IKEA-kast tot kleine verbouwing.

Onze Klus-Studenten vormen, samen met een team van gedreven professionals, een betrouwbaar en voordelig klusbedrijf. Met per opdracht de juiste kennis, ervaring en altijd evenveel plezier zijn wij uw nieuwe klusjesman. Wij zijn verzekerd, komen op tijd en hebben passend gereedschap bij ons. Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen? Vraag het ons gerust!

bekijk tarief

 

Binnenschilderwerk

U bent niet zo gek op rare kwasten? Wij wel.

Muren, plafonds, kozijnen en nog meer open deuren. Wij maken uw schilderklus leuk. Kleuradvies, voorbehandelen, rollen, kwasten, glasvezelbehangen en afwerken met oog voor fijne details. Dankzij een dagelijkse samenwerking met Sigma Coatings gebruiken we altijd de juiste combinatie van professionele coatings en materialen voor elke ondergrond. Wij komen vooraf graag bij u langs met kleurenwaaier en rolmaat.

bekijk tarief

Computerhulp

Wij begrijpen onze Computer Studenten niet altijd. Zij uw computer wel.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een back-up, het aanschaffen en installeren van uw nieuwe computer of het aanleggen van een netwerk? Voor die klusjes – en nog veel meer op dat gebied – stellen wij u met plezier voor aan een van onze Computer Studenten. Zij spreken abracadabra, net als uw apparatuur.

bekijk tarief

Verhuishulp

Spierballen. Met of zonder verhuisbus.

Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing? Wij helpen u graag bij uiteenlopende logistieke klussen. Onze krachtpatsers zijn bij het uurtarief inbegrepen. Voor een aanhangwagen of bus betaalt u extra. We bekijken samen met onze klanten de meest voordelige en efficiente oplossing.

bekijk tarief